ХЕЙТ, vol.1

октомври 8, 2009

Боже, какъв кеф е да видиш хора, които се гордеят с това колко са прости.

А няма такава масова простотия, каквато когато почнат да се обсъждат музикалните вкусове.

Чалгари, които се тупат в гърдите, че са чалгари. ЕПИЧНО! Скрийте се бе! Това че сте прости и слушате пиянско-кръчмарска музика когато сте трезвени означава само колко сте зле, не какви „народни хора“ и пичове сте…

Метълчета, които псуват ъндърграунд феновете, че били позьори и се гордеят с факта, че слушат бездушни бълвочи… Абе, пичове, слушайте си там Pantera, Metallica, Machine Head и не знам си още кои и стойте далече от ИСТИНСКИЯ метъл като: Asphyx, Possessed, Massacra, Demigod и Incantation (човек трябва да е колкото се може по-информиран), ама стига с позьорщината и глупостите. Просто оставете на мира хората, които наистина се кефят на тази музика и просто си мълчете, когато ви кажат неприятната истина за любимите ви банди.

„Фенове на електронната музика“, които не са слушали Kraftwerk или Tangerine Dream… House?!?! TRANCE?!?! Мили боже! Тия ги слагам съвсееем малко по-нагоре от чалгарите. (Много от тях са И чалгари)

Хора, на които когато им пуснеш филмов саундтрак, се мръщят: „Стига с тая класика бе!“

Хора, които плюят чалгата и смятат рока за нещо кой знае колко възвишено. Рокът е пиянска и упадъчна музика. ТОЧКА. Спрете да наричате онези сълзливи баладки рок! Истинската рок музика е в удавилият се в собственото си повръщано Хендрикс, умрелият от свръхдоза психопат GG Allin, в Чарли Менсън (в случай, че питате – НЕ, НЯМА НИЩО ОБЩО С ВАШИЯ „БОГ“ Marylin, умрете!), в мазетата и тесните, задимени кръчми, в евтиния алкохол и леките жени. Струва ви се твърде брутално? Тогава стойте далеч и не се правете на „рокаджии“ и свръх-културни.

Наркомани и тревомани, които не са слушашали Pink Floyd.

И всички, които, четяйки това ме псуват.

Сигурно съм пропуснал някого, затова – чувствайте се напсувани.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: